Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Вівторок, 24 березня 2020, 13:40

У Львові продовжать курсувати маршрутки та електротранспорт

львівські маршрутки

Електротранспорт та маршрутки у місті продовжать курсувати під час оголошення режиму надзвичайної ситуації.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 24 березня, на засіданні міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові вирішили не  призупиняти рух міського транспорту.

"Сьогодні на штабі ми обговорювали декілька суттєво важливих питань. Одне з них стосувалося руху транспорту під час надзвичайної ситуації. Хочу всіх заспокоїти: транспорт буде працювати в штатному режимі, ми його не зупиняємо. Спецмаршрути будуть запроваджені, коли буде введено надзвичайний стан. А поки люди можуть користуватися автобусами, тролейбусами і трамваями", – сказала заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури Ірина Маруняк. 

Нагадаємо, відсьогодні на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації, а 22 березня у області було зафіксовано другий випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

З 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Відсьогодні у електротранспорті міста працюють контролери, які мають слідкувати за оплатою проїзду та кількістю пасажирів у транспорті.

Додамо, на Львівщині організували спецрейси, які довозитимуть на роботу медиків та працівників спецслужб, у них дозволили перевозити більше 10 пасажирів. А ще раніше у Львівській ОДА переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення.

З 23 березня у Львові на час карантину скасували пільговий проїзд у громадському транспорті. Також на час карантину у львівських маршрутках заборонили перевозити більше 10 пасажирів. Штрафи за порушення становлять від 17 до 170 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.