Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок у Львові

П'ятниця, 31 липня 2020, 15:36

У Львові закрили ринок Біля Універмагу через порушення правил карантину

ринок у Львові

Ринок "Біля Універмагу" на вул. Володимира Великого вже неодноразово закривали через великі скупчення покупців.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 30 липня, міська комісія з питань ТЕБ і НС вирішила закрили ринок ТзОВ "Біля універмагу", що на вул. Володимира Великого, 59 через порушення карантинних вимог.

Зазначимо, 6 квітня цей ринок закрили через великі скупчення покупців, а у середині місяця пізніше дозволили його роботу. Як заявили у міськраді, керівництво ринку усунуло порушення та зобов’язалося дотримуватись усіх правил на час карантину: 

Крім цього, комсія дозволила відновити діяльність 7 закладів підприємницької діяльності, які раніше закрили через порушення карантину, та проводити послуги денного догляду у філіях комунальної реабілітаційної установи змішаного типу "Джерело" для осіб з інвалідністю віком 18-45 років.

Водночас, за окремим протоколом комісії, дозволили надавати послуги з користування механізованими автомобілями, мотоциклами, мопедами, електро-веломобілями, сігвеями, гіроскутерами, ховербордами та іншими електричними засобами пересування прокату дитячих електромашин в умовах дотримання карантину.

Нагадаємо, станом на ранок у області зафіксували коронавірус у 9526 осіб та 260 смертей.

Загалом карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до кінця серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.