Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Середа, 5 серпня 2020, 09:30

Кількість підтверджених випадків Cоvid-19 на Львівщині за добу зросла на 156 – до 10223

коронавірус

Станом на ранок у області зафіксували коронавірус у 10223 осіб та 275 смертей.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 08.00 год у Львові та Львівщині підтвердили 10223 випадки інфікування коронавірусом, з них 275 випадків смертельні, а 2629 пацієнтів одужали.

За словами заступниці міського голови Львова та керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 7370 осіб, госпіталізовані – 1538, на амбулаторному лікуванні – 5832 особи, виписані – 1333 особи.

Зараз у лікарні перебуває 205 осіб, з них в реанімації – 8 осіб, на апараті ШВЛ – 4 особи.

У 8-ій міській клінічній лікарні станом на ранок перебуває 65 пацієнтів, у 1-ій міській клінічній лікарні – 77 пацієнтів, у лікарні швидкої медичної допомоги – 102 пацієнти.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1470 ПЛР-тестів, з них 156 – позитивні. Серед них львів'ян – 64.

Нагадаємо, з серпня в Україні запрацювавала нова система рівнів епідемічної небезпеки поширення Covid-19. Регіони України поділили на зелену, жовту, помаранчеву і червону зону залежно від рівня заповненості ліжок, кількості тестувань на 100 тисяч громадян, відсотка виявлення хворих і динаміки захворюваності. Слідкувати за введенням зон можна на інтерактивній карті.

Львів та три райони області опинилися у помаранчевій зоні поширення коронавірусу, проте У місті працюватимуть заклади фізичної культури і спорту.

Загалом карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до кінця серпня. 

Додамо, з 14 липня обласна комісія з питань ТЕБ та НС ухвалила рішення частково послабити карантинні заходи на Львівщині: дозволила відкрити дитячі садочки, а також продовжила час роботи закладів громадського харчування до 23:00 год.

Також з 7 липня у Львівській області дозволено роботу закладів громадського харчування, готелів і фітнес-центрів, а з 17 липня у Львові запрацювали садочки. Крім цього, у місті дозволили проведення різноманітних заходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.