Гамар вдруге стане мером Самбора

Середа, 28 жовтня 2020, 14:33

За попередніми результатами на виборах міського голови Самбірської ОТГ переміг чинний мер Юрій Гамар.

Про це повідомив міський голова Самбора Юрій Гамар на своїй сторінці у Фейсбуці.

Юрій Гамар, який йшов на вибори як самовисуванець, за попередніми результатами, переміг на виборах міського голови Самбора.

"Дорогі самбірчани! Дякую кожному особисто за вашу віру в мене, за підтримку та довіру! Обіцяю, що не зупинятимусь на досягнутому, працюватиму для вас і для громади" – написав Юрій Гамар.

Зазначимо, на виборах у 2015 році Гамар балатувався у мери від політичної партії "Воля", з березня 2014 року він був головою ГО "Самооборона Самбірщини", до цього з 1992 року викладав фізичне виховання у "Самбірському технікумі економіки та інформатики".

У 2017 році Юрій Гамар задекларував 318 тис грн доходу.

Наприкінці 2017 року суд повністю виправдав Гамара, коли його екс-заступниця Наталії Зрем'як звинуватила міського голову у домаганні.

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори, а на посаду міського голови Самбора претендували 10 осіб.

Додамо, Солонківську ОТГ очолить Богдан Дубневич, Золочівську ОТГ – Ігор Гриньків, Жовківську ОТГ – Олег Вольський, Глинянську ОТГ – Володимир Чорнопис, Сокільницьку ОТГ – Тарас Сулимко, Володимир Ременяк – Городоцьку ОТГ, Буську ОТГ – Ростислав Сліпець, Володимир Керницький – Давидівську ОТГ, Андрій Залівський – Червоноградську ОТГ, Микола Дрозд – Стрілківську ОТГ, Анатолій Белей – Бродівську ОТГ, Стрийську ОТГ – Олег Канівець, Красненську ОТГ – Роман Фурда, Сокальську ОТГ – Сергій Касян, Новороздільську ОТГ – Ярина Яценко, Новояворівську ОТГ – Володимир Мацелюх, Пустомитівську ОТГ – Олег Серняк.

Мітки: вибори 2020, міський голова, новини львова, Самбір, Юрій Гамар