Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Жовква

Вівторок, 23 листопада 2021, 14:00

Жовківська міськрада виділила більше п'яти мільйонів на реконструкцію садочку у селі Воля-Висоцька

Жовква

Депутати Жовківської міськради виділили 5,5 мільйона гривень на реконструкцію приміщення для дитячого садочку у с. Воля-Висоцька.

Про це йдеться у рішенні Жовківської міської ради про зміни до програми соціально-економічного розвитку Жовківської міської територіальної громади на 2021 рік, ухваленому 19 листопада.

Депутати, серед інших змін до цієї програми, також ухвалили виділити на ремонт мереж вуличного освітлення в селах Жовківського району 250 000 грн, а на закупівлю спортивних тренажерів та інвентарю для шкіл Жовківських тергромад – 200 000 грн. Фінансування цих видатків буде здійснено за рахунок субвенції з державного бюджету.

За рахунок субвенцій з міських бюджетів будуть покриті видатки на поточний ремонт тротуару в Жовкві, на закупівлю крісел для Народного дому в Жовкві та на заробітну плату працівників Жовківської школи мистецтв.

Також збільшать видатки на програму забезпечення лікарськими засобами та обладнанням відділень Жовківської лікарні, які надають медичну допомогу пацієнтам з Covid-19, за рахунок коштів бюджету Жовківської громади.

Нагадаємо, Жовківська міська рада 19 листопада внесла зміни до бюджету Жовківської МТГ на 2021 рік, збільшивши доходи місцевого бюджету на 7 865 144 грн за рахунок субвенцій з державного та місцевих бюджетів.

Додамо, Жовківська міськрада погодила призначення Ігоря Муравського начальником КП "Жовківське міське виробниче управління житлово-комунального господарства".

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.