Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

цукерки "Світоч"

Середа, 13 липня 2022, 16:20

Nestle зробить зі Світоча товариство з обмеженою відповідальністю

цукерки "Світоч"

Nestle перетворить львівську кондитерську фабрику "Світоч" на товариство з обмеженою відповідальністю.

Про це повідомляють Українські новини.

Швейцарська компанія Nestle, що володіє 100% акцій Львівської кондитерської фабрики "Світоч" вирішила перетворити фабрику з акціонерного товариства на товариство з обмеженою відповідальністю.

"Рішенням від 8 липня 2022 року єдиного акціонера, який є власником 100% акцій товариства, було прийнято рішення про припинення товариства шляхом його перетворення на товариство з обмеженою відповідальністю, призначено комісію з припинення товариства та затверджено план його перетворення. У результаті проведення процедури перетворення буде створено ТОВ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч", до якого перейдуть усі права та обов'язки, у тому числі вимоги кредиторів товариства, які існували на дату затвердження передавального акту" – йдеться у повідомленні.

При цьому вимоги кредиторів ухвалюються до 12 вересня 2022 року.

Нагадаємо, у листопаді 2018 року корпорація Nestle викупила залишок акцій львівської фабрики "Світоч" й з того часу вона володіє 100% акцій львівської фабрики.

Також компанії Nestle належить підприємство "Волиньхолдинг" (фабрика "Торчин", Волинська область), ТОВ "Техноком" – виробник продуктів під назвою "Мівіна".

Компанія працює в Україні з 1994 року; на українському ринку її продукція представлена ​​продукцією під назвами Nescafe, Nesquik, Coffee-mate, Nuts, KitKat, Lion, Purina, Gerber, Bistrof, "Світоч", "Торчин", "Мівіна".

У 2016 році Варіанти побували на кондитерській фабриці "Світоч" та подивилися на те, як виробляють популярні львівські вафлі "Артек".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.