Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ЖК для АТОвців

Прес-реліз,   П'ятниця, 19 січня 2024, 17:40

Resident Development резервує 75% житлового комплексу для учасників бойових дій

ЖК для АТОвців

Компанія Resident Development зведе після рішення виконкому  квартири для двох житлово-будівельних кооперативів АТОвців ("Під Голоско" і "Наш Львів").

Ці учасники війни воюють за Україну уже десять років.

Земельні ділянки на вул. Під Голоском Львівська міська рада надала  кооперативам ще три роки тому. У житловому комплексі 75% квартир буде для військовослужбовців. Кому саме – вирішать учасники кооперативів, відтак списки будуть публічно представлені на виконкомі Львівської міської ради. 

Звести житло для військових як виняток погодили мешканці мікрорайону Під Голоском. За виданими містобудівними умовами і обмеженнями, заплановано комплекс житлових будівель з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією та об’єктами інженерного забезпечення. 

Забудовник – компанія Resident Development – окрім того береться і за школу в тому ж районі. Початкові роботи уже тривають. А навчальний заклад після завершення будівництва перейде у комунальну власність. 

"Цей проєкт є вигідним для всіх: мешканці густозаселеного району отримають школу і максимальна кількість військових отримає житло. Таких вигідних прикладів співпраці в нас ще не було. Хотів би звернутись до інших забудовників, що це треба брати за приклад: хочеш будувати – треба думати про розвиток соціальної інфраструктури", – розповів заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач. 

Варто зауважити, що Resident Development на вул. Героїв Крут у Львові будує для міста якісний корпус школи з басейном. Цей навчальний заклад також передадуть в комунальну власність. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.