Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 22 січня 2024, 12:38

Перший Західний відтепер повідомлятиме про повітряну тривогу людям з вадами слуху

Львів

Телеканал отримав ліцензію DVB-T2, завдяки якій текстове повідомлення "Увага! Повітряна тривога" транслюється протягом усього часу дії сигналу.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної військової адміністрації

"Головним завданням системи оповіщення є доведення сигналів цивільного захисту до усіх без винятку жителів області та надання їм інформації про стан загрози протягом всього часу оголошення тривоги. Проте є люди, які позбавлені можливості чути звуки навколишнього середовища, у тому числі – сповіщення про загрозу застосування ракетного озброєння" – зазначив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОВА Ігор Туз.

На початку 2024 року телеканал "Перший Західний" отримав ліцензію на мовлення у форматі DVB-T2 на території Львівської області

Тепер повідомлення транслюватимуться у такому форматі:

1. Відеоролик "Повітряна тривога/Відбій повітряної тривоги", що супроводжується сурдоперекладом - тривалість до 1 хвилини.
2. Текстове повідомлення "Увага! Повітряна тривога" транслюється після завершення відеоролику протягом усього часу дії сигналу.
3. Текстове повідомлення "Увага! Відбій повітряної тривоги" транслюється після завершення відеоролику протягом 2 хвилин.

Нагадаємо, 6 жовтня 2023 року телеканал Перший Західний зник з Т2.

Додамо, телеканал "Перший Західний", відомий раніше як "Львів-ТБ" є комунальним закладом Львівської обласної ради та фінансується з бюджету Львівщини. 

Торік Нацрада на сім років продовжила ліцензію на мовлення для телеканалу "Перший Західний".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.