Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Євтушенко

ФБ Євтушенка

Четвер, 23 січня 2020, 17:00

Євтушенко має зуб на бразильські серіали з вулиці Пластової

Святослав Євтушенко

Новопризначений керівник ЛКП Зелене місто заявив, що має претензії до фірми, яка здійснить підготовчі роботи для спорудження механіко-біологічного комплексу з переробки відходів.

Сьогодні, 23 січня, на сесії Львівської міської ради депутати підтримали рішення під час обговорення питання щодо стратегії розвитку ЛКП "Зелене місто" новопризначений керівник цього підприємства Святослав Євтушенко заявив, що "має зуб" на фірму, яка виграла тендер на на підготовчі роботи з будівництва механіко-біологічного комплексу.

Депутат від фракції "Народний контроль" Валерій Веремчук заявив, що тендер на підготовчі роботи щодо об'єкту будівництва механіко-біологічного комплексу перевантаження та переробки твердих побутових відходів виграла фірма, засновником якої є колишній заступник Святослав Євтушенка, а його дружина Євтушенко Ольга отримала 20 тисяч доходу у 2019 році від цієї фірми "НВП Шляхбуд".

Святослав Євтушенко підтвердив цю інформацію і уточнив, що цю фірму створив Євгеній Кінаш, який був його заступником у період коли Святослав Євтушенко керував підприємством "Санко" у Львові.

"Жінка моя працювала на даному підприємстві до 1 листопада минулого року і неприємно про це говорити, але її звільнили саме через те, що вона моя жінка. По великому рахунку, я не те щоб посварився, але у мене є зуб на дане підприємство" – Святослав Євтушенко.

Нагадаємо, директором ЛКП "Зелене місто" з 3 січня цього року призначили 40-річного Святослава Євтушенка. З лютого 2018 року він працював заступником директора цього підприємства. Святослав Євтушенко є депутатом Рівненської міської ради сьомого скликання.

З червня 2017 року директором ЛКП "Зелене місто" був Вадим Ноздря, який 9 січня звільнився з посади та очолив державну компанію "Укрспецекспорт", що входить до складу концерну Укроборонпром.

Додамо, раніше Варіанти повідомляли, що ЛКП "Зелене місто" планує приступити до спорудження нового сміттєпереробного комплексу з вересня 2019 року. Вартість заводу, документи для будівництва якого виконком Львівської міськради затвердив у грудні 2018 року, попередньо оцінюють у 23 млн євро. У квітні 2018 року депутати міськради погодили отримання кредиту від ЄБРР у 25 млн євро, а вже у червні того ж року ЄБРР оголосив тендер на будівництво сміттєпереробного заводу.

Технічним консультантом для будівництва заводу стала литовська компанія "Гідротера".

У жовтні минулого року ЛКП "Зелене місто" замовило за 41 млн грн підготовчі роботи для будівництва сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій.

Зазначимо, у квітні минулого року депутати Львівської міськради вирішили дозволити ЛКП "Зелене місто" рекультивувати Грибовицьке сміттєзвалища замість ЛКП "Збиранка". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.