Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

цвк

styknews.info

Понеділок, 31 березня 2014, 16:56

ЦВК зареєструвала Порошенка, Тимошенко, Ляшка та інших кандидатами в президенти

цвк

Сьогодні, 31 березня, Центральна виборча комісія зареєструвала самовисуванця Петра Порошенка, лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко, лідера Радикальної партії Олега Ляшка та ще ряд кандидатів.

Крім цього, було зареєстровано нардепа-регіонала Олега Царьова (як самовисуванця), екс-голову Служби зовнішньої розвідки України Миколу Маломужа (як самовисуванця), лідера Компартії України Петра Симоненка і підприємця Андрія Гриненка (як самовисуванця).

Також ЦВК зареєструвала уповноважених представників зазначених кандидатів - Світлана Кустова у Порошенка, Сергій Власенко у Тимошенко, Євген Відмуш у Ляшка, Наталія Лебедєва у Царьова, Олександр Задорожний у Маломужа, Євген Герасименко у Симоненка, Дмитро Гончаров у Гриненка.

Таким чином, станом на 16:30 31 березня 2014 р. з урахуванням Порошенко, Тимошенко, Ляшко, Царьова, Маломужа, Симоненка і Гриненка кандидатами на пост Президента України вже зареєстровані 14 осіб.

Раніше ЦВК зареєструвала кандидатами в Президенти нардепа від Партії регіонів Сергія Тігіпка, екс-голову ХОДА Михайла Добкіна, президента Всеукраїнського єврейського конгресу, бізнесмена Вадима Рабиновича, екс-першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна, екс-віце-прем'єра Юрія Бойка, генерального директора ТОВ "Центр антикризових програм" Валерія Коновалюка та генерального директора ТОВ "Интерагроэкспорт" Володимира Саранова.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.