Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пожежа

grim.in.ua

Вівторок, 6 травня 2014, 11:33

У Львові уночі невідомі підпалили офіс "Батьківщини"

пожежа

Сьогодні вночі невідомі особи підпалили офісу Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина"на вул. Івана Франка, 16.

На цьому місці також розташований виборчий штаб кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко, повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина".

Перед цим зловмисники пошкодили телефонний кабель, що завадило охоронцям вчасно викликати пожежників. На суттєве задимлення відреагувала охорона, внаслідок чого вдалося уникнути широкомасштабного загоряння та жертв.

У результаті підпалу частково знищено майно офісу.

«Зараз на місці події ведеться слідство. Сподіваємося, що зловмисників буде знайдено. Ці провокації відбуваються напередодні 9 травня. Маємо зберігати спокій, холодний розум та докластися до збереження миру і правопорядку у місті та області,» - зазначив голова Львівської «Батьківщини», народний депутат України Роман Ілик.

Нагадаємо, раніше у Львові під дверима "Свободи" підпалили агітпродукцію Олега Тягнибока, а лютому партія УДАР заявляла про вибух біля жовківського офісу партії

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.