Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військові

unian.ua

Четвер, 11 вересня 2014, 14:30

Через підводні камені вояки можуть не отримати статус учасників бойових дій, – нардеп

військові

Учасники АТО повинні знати, який статус вони мають мати, які права, соціальні гарантії вони повинні отримувати, щоб не вийшло так, що вони повинні в судах доводити те, що вони захищали Україну. 

Про це на прес-конференції повідомив депутат Верховної Ради Ігор Васюник.

"На сьогоднішній день є багато колізій в законодавстві. Правовий статус добровольчих батальйонів до кінця не врегульований, але таке питання розглядається в парламенті. "Права та гарантії учасників АТО" - це один з проектів, які ми запроваджуємо з гуманітарним фондом. На мою думку, ми повинні зробити все щоб, кожен військовослужбовець або хлопці, які є в добровольчих батальйонах, знали який статус вони мають мати, на підставі яких документів, які соціальні гарантії та грошові виплати повинні отримати", – розповів нардеп Ігор Васюник.

Нагадаємо, військовим, які воювали на Донеччині та Луганщині, юристи та благодійний фонд "Гуманітарні ініціативи" Ігоря Васюника допомагатимуть отримати статус учасника бойових дій та отримати інші необхідні документи.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.