Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДПСУ

tsn.ua

Вівторок, 24 липня 2012, 15:05

У чотирьох податківців Львівщини виявили фальшиві дипломи про вищу освіту

Четверо працівників Державної податкової служби у Львівській області мали несправжні дипломи про вищу освіту. Такі результати були отримані після спеціальної перевірки, повідомив на брифінгу сьогодні, 24 липня, голова ДПС у Львівській області Віталій Пекарчук.

Серед викритих порушників троє – працівники ДПС в районах області, а один – із обласного апарату. Проти всіх порушені кримінальні справи.

Поштовхом до перевірки став резонансний випадок із фальшивим дипломом начальника управління освіти у Львівській міській раді, зазначає очільник ДПА.

«Тепер при кожному новому прийомі – ви знаєте, що до нас можна влаштуватись лише через конкурс, при подачі документів ми направляємо запити, є відповідний указ президента, який зобов’язує керівників органів державної податкової служби в тому числі проводити спецперевірку. Ми надсилаємо запити за місцем навчання через Міністерство освіти і так само за іншими інстанціями, які передбачені чинним законодавством для того, щоб мати певне уявлення про людину, яка йде на державну службу», - розповів Пекарчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.