Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО

Geoped.in.ua

Понеділок, 7 листопада 2016, 13:20

На Львівщині пробне ЗНО-2017 відбудеться на початку квітня

ЗНО

Пробне ЗНО з української мови та літератури відбудеться 1 квітня, з усіх інших предметів – 8 квітня.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

На Львівщині пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться 1 та 8 квітня. 

Зареєструватися для участі в пробному ЗНО можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти з 10 до 31 січня 2017 року.

Кожен зареєстрований учасник зможе взяти участь у пробному ЗНО з української мови і літератури (1 квітня), а також з інших предметів за вибором (8 квітня): історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов.

Зазначимо, участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні є платною. Вартість одного тестування для одного учасника визначає кожний регіональний центр оцінювання якості освіти окремо.

Цю інформацію можна буде згодом дізнатися на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Також результати пробного ЗНО не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Нагадаємо, за попередніми підрахунками Українського центру оцінювання якості освіти, ЗНО у 2017 році здаватимуть близько 270 тисяч абітурієнтів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.