Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

радикальна партія олега ляшка

acebook.com

Неділя, 6 травня 2018, 21:53

Активісти партії Олега Ляшка познайомили львів'ян з програмою виходу з кризи

радикальна партія олега ляшка

Сьогодні актив Радикальної партії у Львові та районах Львівської області познайомив краян з програмою виходу з кризи, яку пропонує її лідер Олег Ляшко.

Спілкувався з громадянами щодо суспільно-політичної ситуації в країні, проблем, які турбують людей та програми виходу з кризи, яку пропонує Олег Ляшко відбувалось у центрі та мікрорайонах Львова, а також декількох районних містах області. 

"Відбувся насичений діалог з львів'янами. Ми переконались, люди активно цікавляться програмою Радикальної партії, яка забезпечить вихід з кризи як політичної, так і економічної. 

Радикальна партія - це команда політиківякі пропонують конкретні дії, скеровані на швидкий відчутний результат. Так, ми вимагаємо, наприклад, заборонити використання пальмової олії в харчовій промисловості, припинити контрабанду лісу та безконтрольну його вирубку, створити умови для розвитку харчової переробної промисловості та фермерства", - розповів голова ЛОО Радикальної партії Микола Іщук.

Нагадаємо, Львівська облрада у квітні підтримала ініціативи ляшківців щодо реформи у сфері сільського господарства

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.