Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

westnews.info

Прес-реліз,   Субота, 23 лютого 2019, 18:47

На зустріч з Порошенком у Львові людей звозили Школяриками

Петро Порошенко

На зустріч з президентом Петром Порошенком на "Арені Львів" запрошених з області звозили автобусами Школярик.

Сьогодні у Львові на "Арену Львів", на зустріч з президентом Петром Порошенком запрошених з області звозили автобусами Школярик.

Про це повідомив westnews.info.

"Бюджетна "сфера" була задіяна на всі 100 процентів до "обслуговування" сьогоднішнього, 23 лютого, візиту Петра Порошенка на Львівщину" - йдеться в повідомленні. 

Щоб "Арена Львів", де пройшло засідання Ради регіонального розвитку Львівщини, не виглядала порожньою, на подію вранці вихідного дня масово зігнали бюджетнків, зокрема, освітян - стверджує  westnews.info

Натомість керівники обаласті прибули на захід на власних авто.

Також westnews.info стверджує, що таким чином передвиборчий піар президента Порошенка відбувся коштом платників податків.

"При чому платники податків за цю виставу вже заплатили двічі. Спершу для шкіл закупили у концерні "Богдан", що належить Петрові Порошенкові, "Школярики", а тепер їх використовують, щоб звозити масовку під президента" - йдеться у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.