Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Степана Бандери

Вівторок, 14 січня 2020, 16:47

Наприкінці січня у Львові розпочнуть капітальний ремонт вулиць Шевченка та Бандери

вул. Степана Бандери

Також цього року планують розпочати ремонт вул. Хуторівка, вул. Хуторівка та завершити роботи на вул. Д. Апостола.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами, заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, у зимові місяці проводитимуть роботи із заміни інженерних мереж. А вже з настанням стабільно теплої погоди, орієнтовно з квітня, проводитимуть роботи з асфальтування та замощення плиткою.

"Щодо нових об’єктів, то розпочинаємо ремонт на вул. Шевченка. Орієнтовно вкінці січня розпочнуться роботи з облаштування квазі-кільця. Також наприкінці місяця розпочинаємо роботи на вул. Хуторівка. Цього року будемо ремонтувати вул. Хуторівка. вул. С. Бандери, будемо проектувати вул. Вітовського та ін. Плануємо в січні-березні проводити на цих вулицях роботи із заміни інженерних мереж, оскільки дозволяють погодні кмови. Натомість із квітня, з настанням стабільно теплої погоди, розпочнемо асфальтувати і класти плитку" – пояснила Ірина Маруняк.

Також, цього року планують повністю завершити 1-й етап вул. Курмановича. Уже оголосили тендер і найближчим часом визначать переможця на 2-й етап. Триватимуть роботи на вул. Д. Апостола. Та планують завершити ремонт вул. Миколайчука.

Нагадаємо, у грудні 2018 року у Львові презентували проект реконструкції вул. Степана Бандери, яка здійснюється у рамках проекту "Вулиця для всіх", а у лютому 2019  "Львівавтодор" замовив проект реконструкції вул. С.Бандери за 1,7 млн грн у інституту "Містопроект", який має бути виконаний до серпня цього року.

Як повідомляли Варіанти раніше, у місті планують кардинально змінити вул. Шевченка: вздовж усієї вулиці замість бруківки зроблять асфальтне покриття, змінять кількість смуг та облаштують "розумні" світлофори, а також планують облаштувати кільце на перетині з вул. Левандівською.

Зазначимо, у грудні минулого року Львівська міськрада замовила реконструкцію вул. Хуторівка за 125 млн грн у компанії Онур.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.