Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 20 березня 2020, 12:00

У Львові виділили 10 мільйонів на боротьбу з коронавірусом та меддопомогу населенню

медичний заклад у Львові

Гроші виділять на проведення протиепідеміологічних заходів реагування щодо поширення коронавірусу та медичну допомогу населенню.

Сьогодні, 20 березня, на виконкомі Львівської міської ради, відповідно до рішення позапланового засілання міської комісії ТЕБ та НС, було вирішено виділити з резервного фонду бюджету Львова 10 млн грн.

Зокрема, як пояснив директор департаменту фінансової політики Львівської міськради Олег Іщук, із цих коштів на багатопрофільну медичну допомогу населення передбачили 6,5 млн грн (сюди входить забезпечення кисневими системати 8 міської клінічної лікарні Львова), ще 500 тис грн виділили на лікарську акушерську допомогу вагітним, породіллям та новонародженим.

Ще 3 млн грн передбачили на медичну допомогу населенню, крім первинної меддопомоги.

Зазначимо, наприкінці лютого у Львові виділили 7 млн грн на боротьбу з коронавірусом.

Нагадаємо, на Львівщині переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення. Вчора міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у Львові можуть повністю припинити курсування громадського транспорту.

На час карантину у львівських маршрутках заборонили перевозити більше 10 пасажирів. Штрафи за порушення становлять від 17 до 170 тисяч гривень.

З 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.