Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Вівторок, 31 березня 2020, 13:12

На Львівщині більше 100 хворих чекають на результати тестів на коронавірус

швидка допомога

У інфекційній лікарні з підозрою на коронавірус залишаються ще 120 осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами лікаря-епідеміолога Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталії Тімко, станом на сьогодні на лікуванні у інфекційній лікарні перебуває 52 особи хворі або з підозрою на коронавірус, а на самоізоляції знаходяться 111 осіб.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою на коронавірус звернулися 240 людей, з них у 120 пацієнтів не підтвердили діагноз коронавірус, 77 осіб виписали, а з підозрою на коронавірус залишаються ще 120 осіб. 

Стан усіх хворих, які перебувають у лікарні, – середньої важкості або близький до задовільного, а 4 з них – наближений до важкого.

У період з 22:30 год 30 березня до 10:30 год 31 березня в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулася ще 8 осіб з Львова, Борислава, а також Миколаєва.

Нагадаємо, 30 березня на Львівщині підтвердили 6 випадків зараження коронавірусом. З 26 березня у місті розпочали проводили тести на коронавірус методом проведення полімеразної ланцюгової реакції.

Вчора у Львові за допомогою експрес-тесту виявили коронавірус у водійки трамвая. Станом на 12:00 год сьогодні ще у двох водіїв АТП-1 з допомогою експрес-тестів виявили інфікування коронавірусом. 

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.