Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

культурні заклади Львова

П'ятниця, 17 липня 2020, 15:35

Відсьогодні заклади культури Львова відновлюють свою роботу

культурні заклади Львова

Відсьогодні заклади культури Львова відновлюють свою роботу за визначеним протоколом – не більше 50% наповнення та 1 людина на 5 кв м площі приміщення.

Про це повідомив заступник Львівського міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко у Фейсбук.

Сьогодні, 17 липня, міська комісія ТЕБ і НС прийняла рішення дозволити роботу закладів культури Львова за визначеним протоколом – не більше 50% наповнення та 1 людина на 5 кв м площі приміщення та з дотримання окремого протоколу МОЗу.

Відтак, відновлюють свою роботу: театри, кінотеатри, музеї (можливість приймати відвідувачів в приміщенні), концертні установи та культурні центри (Органний зал, Центр Довженка), бібліотеки (повноцінна діяльність), молодіжний центр, народні доми та Палац культури імені Гната Хоткевича, галереї.

Нагадаємо, відсьогодні, Львівська міська комісія з питань ТЕБ і НС дозволила роботу дошкільних освітніх закладів та інклюзивно-ресурсних центрів.

Раніше, 15 липня, міські бібліотеки відновили роботу у форматі видачі книжок.

Напередодні, в закладах культури у Львові провели обстеження стану готовності до виходу з карантину та відновлення роботи.

Варто пам'ятати, що Кабмін встановив штрафи за порушення правил карантину

Додамо, 11 липня  Львівщина ввійшла у перелік областей, яким Міністерство охорони здоров'я рекомендує послабити карантин. Вчора, 14 липня, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні ухвалила рішення частково послабити карантинні заходи на Львівщині.

З 7 липня у Львівській області дозволено роботу закладів громадського харчування, готелів і фітнес-центрів.

Додамо, що за останню добу кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на 171 – до 7425.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.