Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Великі Мости

Понеділок, 16 листопада 2020, 12:57

До Великомостівської міськради проходять дев'ять партій

Великі Мости

ЦВК затвердила результати виборів до Великомостівської міської ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Великомостівської міської ради Червоноградського району.

До міськради Великих Мостів обрали 26 депутатів від дев'яти політичних партій.

Зокрема, від партії ВО "Свобода" (23.08%) у раду пройшли 6 депутатів, від партії "Європейська Солідарність" (15.38%) – 4 депутати, від партій "За майбутнє" (11.54%), ВО "Батьківщина" (11.54%) – по 3 депутати, від партій "Сила і Честь" (7.69%), "Голос" (7.69%), "Громадянська позиція" (7.69%), Українська Галицька Партія (7.69%), Народний Рух України (7.69%) – по 2 депутати.

Загалом у міськраду балотувалися 12 політичних партій, не пройшли такі партії: "Самопоміч" (244 голоси), "Слуга народу" (218 голосів), "Варта" (61 голос).

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. Перемогу на виборах голови Великомостівської ОТГ здобув самовисуванець, чинний міський голова Ярослав Ройко. Загалом на посаду міського голови Великих Мостів претендували 4 осіб.

Також минулоріч Варіанти відвідали Великомостівську ОТГ, стаття "Великі Мости у майбутнє".

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.