Держгеонадра вдвічі зменшило вартість газового родовища біля Дрогобича

Четвер, 28 жовтня 2021, 13:47

Держгеонадра виставили на продаж Тинівське газове родовище за 53 мільйонів гривень через брак учасників під час проведення перших торгів.

Державна служба геології та надр України вдруге виставила на продаж у системі ProZorro спеціальний дозвіл на користування надрами – Тинівське родовище, яке знаходиться на території Дрогобицького та Самбірського районів.

Новий аукціон стартує 19 листопада, його проводять через те, що на перший не подався жоден учасник, а початкову вартість дозволу зменшили вдвічі: з 107 847 350 грн до 53 923 675 грн.

Тинівське газове родовище розташоване на території Дрогобицького та Самбірського районів Львівської області, в 13 км на північний схід від Дрогобича.

Дозвіл на дослідно-промислову розробка родовища, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) дається на 20 років (в інтервалі глибин від денної поверхні до 400 м; від 650 м – без обмеження по глибині).

Нагадаємо, у вересні компанія батька голови Львівської ОДА Максима Козицького – Зіновія Козицького ТОВ "Горизонти" отримала дозвіл на спорудження свердловини для видобутку газу у Меденицькій тергромаді.

Також у серпні Державна служба геології та надр видала ТОВ "Горизонти" спеціальний дозвід на користування надрами на видобування нафти і газу (промислову розробку родовищ) з метою видобування вуглеводнів на території Стрийського та Дрогобицького районів Львівської області.

Також БК "Горизонти" перемогла в одному з лотів тендера АТ "Укргазвидобування" на роботи з ремонту нафтогазових свердловин обсягом 120 операцій вартістю понад 200 млн грн.

Варіанти писали про нафто-газовий бізнес родини Козицьких у статті "Фата-моргана Козицьких" та про енергетичний бізнес Козицьких у статті "Злотокрила повітруля Козицьких". 

Додамо, батько голови Львівської ОДА Зіновій Козицький опинився на 40 позиції у рейтингу топ-100 найбагатших українців. Статки Козицького оцінили у 297 млн дол.

Мітки: ProZorrо, видобуток, газ, газові родовища, Держгеонадра України, закупівлі, новини львова