Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Олег Канівець

google.com

Середа, 16 лютого 2022, 12:20

Канівець підписала договір щодо реконструкції інженерних споруд

Олег Канівець

Міський голова Стрия Олег Канівець підписав договір з підрядною організацією щодо виготовлення проєктно-кошторисної документації на реконструкцію інженерних споруд.

Про це повідомляє пресслужба Стрийської міськради.
 
Перше спільне обстеження вже відбулося. Діяльність працівників спрямована на формування технічного завдання на проєктування, - сказано у повідомлені. 
 
Наступним етапом роботи з підрядником є реконструкції місцевої мережі каналізаційних очисних споруд. Зараз ремонту потребують каналізаційно-очисні станції в Угерсько та в Дашаві.
 
Свою діяльність підрядник розпочне після розроблення ПКД.
 
В робочу групу контролю над виконанням покладених завдань увійшли керівник КП «Водоканал+» Орест Коростинський. начальник відділу капітального будівництва Іван Лебідь та заступник міського голови Михайло Журавчак.
 
ІА "Варіанти" звернулось телефонічно до пресслужби Стрийської міської ради за додатковою іноформацією щодо підрядника, який буде виконувати реконструкцію місцевої мережі каналізаційних очисних споруд, проте відповіді не отримало.
 
Нагадаємо, нещодавно Дмитришин був призначений відповідальним за виконання природоохоронних заходів у Стрию.
 

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.