Козловського нагородили відзнакою Знак пошани за допомогу ЗСУ

Четвер, 19 травня 2022, 15:22

Львівського бізнесмена Григорія Козловського нагородили відзнакою "Знак пошани" за допомогу ЗСУ.

Про це повідомив депутат Львівської обласної ради та президент львівського футбольного клубу "Рух" Григорій Козловський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Львівський бізнесмен Григорій Козловський отримав відзнаку "Знак пошани" від Міністерства оборони України за вагомий внесок і допомогу Збройним силам України.

Відзнаку Козловському вручив депутат Львівської облради від Слуги народу Павло Ткачук, який з вересня 2009 року очолює Національну академію Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

"Мені надзвичайно приємно отримати нагрудний "Знак пошани" за вагомий внесок і допомогу Збройним Силам України! Своїм прикладом хотів би заохотити й інших бізнесменів та впливових людей з нашого регіону до ще більшої допомоги нашим військовим" – написав Козловський.

Нагадаємо, львівський бізнесмен Григорій Козловський на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії Європейська солідарність. У 2015-2020 роках він був депутатом Львівської міськради у складі партії Блок Петра Порошенка. На початку травня Григорій Козловський подав заяву про складання депутатських повноважень.

Він володіє "Гранд Готелем" (проспект Свободи), також є власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові, був співвласником будівельної компанії Avalon, яка зводить у Львові першу 25-поверхівку. У березні 2018 року Григорій Козловський відкрив на площі Ринок, 36 новий ресторан у 5-поверховій колишній польській "кам'яниці Гєлязиновській". 

Його донька, Софія Максимець, будує готель на вул. Дорошенка, 2.

У 2020 році Козловський задекларував 36 мільйонів доходу, 140 мільйонів готівки та оплатив інтернет-навчання в Австрії на два мільйони.

Мітки: відзнака, Григорій Козловський, новини львова, Павло Ткачук