Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

пасажирські перевезення

Середа, 30 грудня 2020, 14:40

У Львові виділили 300 мільйонів на компенсацію пільгових перевезень

пасажирські перевезення

У 2021 році на відшкодування перевезення пільгових категорій громадя для первізників передбачили 310 млн грн.

Про це йдеться у міському бюджеті Львова на 2021 рік, який депутати затвердили 29 грудня на сесії Львівської міської ради.

Зокрема, міська рада передбачила у 2021 році 310,5 млн грн на компенсацію за пільговий проїзд у громадському транспорті Львова.

Із цих коштів на компенсацію за перевезення пасажирів у міських маршрутках виділили 105 млн грн, за перевезення пасажирів у електротранспорті – 189,2 млн грн, а  компенсація за пільговий проїзд учнів та студентів у електротранспорті складе 16,3 млн грн.

Нагадаємо, наприкінці січня Андрій Свищо став керівником ЛКП "Львівелектротранс", а з 10 січня 2020 року у Львові підняли вартість проїзду в трамваях та тролейбусах.

Натомість вартість проїзду у міських маршрутках зросла з 5 грн до 7 грн з лютого 2019 року.

Додамо, на початку цього року у Львівській ОДА наголосили, що ситуація із перевезеннями пільговиків входить у перелік найбільш актуальних питань розвитку Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.