ІІІ Гаражний Розпродаж відбудеться у Львові, зібрані кошти передадуть на благодійність

Середа, 23 квітня 2014, 15:37

26 квітня, о 13.00 у дворику Видавництва Старого Лева (вул. Лемківська, 15-а) розпочнеться ІІІ Гаражний Розпродаж.

Про це повідомляє прес-служба видавництва.

Дана акція відбувається у межах проекту Місяць інформування про аутизм у Львові.

Відвідувачі розпродажу зможуть придбати книги видавництва за низькими цінами.

А на всі книги з блакитними обкладинками або синіми елементами дизайну будуть спеціальні ціни.

Організатори обіцяють  ексклюзивні примірники книжок для дітей та дорослих, майстер-класи для дітей від арт-студії «Аґрафка» за мотивами книжки «Зірки і макові зернята» та участь у творчій майстерні молодої художниці Анастасії Стефурак «Прислів’я українські».

Крім цього, під час Гаражного Розпродажу можна буде взяти автографи в авторів: Мар'яни Савки, Ірини Старовойт, Галини Вдовиченко, Андрія Лесіва та Романи Романишин, Катерини Міхаліциної, Мірека Боднара та багатьох інших.

Музичний супровід на Третьому Гаражному Розпродажі забезпечать драйвові підліткові рок-гурти «ПашКо» та «Шо маємо – То маємо», а ведучим благодійної події стане громадський діяч Володимир Бєглов.

Нагадаємо, Місяць інформування про аутизм відбувається у Львові вперше. Це серія акцій, спрямованих на підвищення рівня толерантності до дітей з аутизмом, інформування громадян про те, що таке аутизм, які проблемами найчастіше виникають у людей з аутизмом та їхніх рідних.

За кошти, зібрані під час розпродажу та інших акцій проекту буде облаштовано спортивний майданчик у школі-інтернаті, в якій навчаються діти з аутизмом.

Довідка

Перші Гаражні Розпродажі у Львові проводилися групою активістів минулого року у червні та вересні.

Тоді благодійники збирали кошти для підтримки діяльності соціального гуртожитку ЛМГО «Оселя», де проживають особи, які проходять процес ресоціалізації. Загалом вдалося зібрати близько 30000 грн.

Мітки: Видавництво старого Лева, Львів