Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 21 жовтня 2019, 18:15

21 жовтня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.    

Сьогодні, 21 жовтня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що гендиректор хору Верьовки прокоментував скандал з номером про Гонтареву.

Зазначимо, що у новому випуску шоу "Вечірній квартал" студії "Квартал 95" комік Євген Кошовий та жіноча частина національного хору імені Верьовки висміяли підпал будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої в пісні-пародії "Горіла хата".

Генеральний директор Національного хору імені Г.  Верьовки Зеновій Корінець заявив, що рішення співати з "Кварталом 95" про підпал будинку Гонтаревої, приймав сам, і що йому за це соромно.

Ситуацію вже прокоментував народний депутат, лідер партії Голос та соліст гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук, який вважає цю пісню дном та заступниця міністра культури, молоді та спорту Ірина Подоляк, яка запропонувала припинити державне фінансування хору імені Верьовки.

Цей запит набрали понад 10 тисяч українців.  

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

– Петиція проти забудови парку Горіховий Гай у Львові за 3 дні зібрала більше 500 голосів.

– Садовий шукає помічника для Бойка.

– У Львові через зіткнення двох маршруток постраждали 10 пасажирів.

– Колишня віце-спікерка ВРУ Оксана Сироїд стала лідером Самопомочі замість Андрія Садового.

– Антон Коломєйцев очолюватиме управління архітектури та урбаністики Львова до часу проведення конкурсу на цю посаду.

– У Львові створили робочу групу, яка впроваджуватиме систему сповіщень для повідомлень про неприйнятну поведінку чиновників Львівської міськради.

– На Сихові просять змінити режим світлофора для пішоходів

– У місті створили робочу групу, яка напрацьовуватиме питання щодо оголошення 2020 року Роком культурної спадщини Львова.

– У 2018 році народний депутат з Львівщини Ярослав Рущишин задекларува 1,5 млн грн доходу, квадроцикл та більше 30 фірм.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.