Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2020

П'ятниця, 13 листопада 2020, 16:23

До Мостиської міськради проходять дев'ять партій

вибори 2020

ЦВК затвердила результати виборів до Мостиської міської ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Мостиської міської ради Яворівського району.

До міськради Мостиська обрали 26 депутатів від дев'яти політичних партій.

Зокрема, від партії Українська Галицька Партія (19.23%) у раду пройшли 5 депутатів, від партій ВО "Батьківщина" (15.38%), "Європейська Солідарність" (15.38%) – по 4 депутати, від партії "Сила і Честь" (11.54%) – 3 депутати, від партій "Слуга народу" (7.69%), "Голос" (7.69%), ВО "Свобода" (7.69%), "За майбутнє" 7.69%), Народний Рух України (7.69%) – по 2 депутати.

Загалом у міськраду балотувалися 10 політичних партій, не пройшла партія "Громадянська позиція", яка налбала 480 голосів.

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. Перемогу на виборах голови Мостиської ОТГ здобула самовисуванка, приватна підприємниця Мирослава Пельц. 

Загалом на посаду міського голови голови Мостиська претендували 10 осіб.

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.