Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Великий Львів

Середа, 5 жовтня 2022, 12:34

Книга "Великий Львів" відтепер у відкритому доступі в електронному форматі

Великий Львів

Науково-популярне видання "Великий Львів" з концепцією просторового розвитку міста відтепер у відкритому доступі в електронному форматі.   

ГО "Великий Львів" надало відкритий доступ до науково-популярного видання Великий Львів, яке вийшло друком у 2020 році (розмір файлу 97,4МБ).

Головний редактор видання Юрій Ситник наголосив на тому, що авторам видання, попри війну, важливо, щоб громада Львова не втратила інтерес та зацікавлення до програм розвитку міста. До того ж аналіз і пропозиції щодо просторового розвитку міста, які викладені в книзі, не лише не втратили свого значення, але й залишаються актуальними донині.

"Авторський колектив та експерти продовжують уважно слідкувати за процесами, які нині відбуваються у Львові, збирати ідеї та пропозиції, які б вартувало втілювати у житті, а також нагадувати про стратегічні завдання, які необхідно розв'язати у просторовому розвитку міста, адже від цього залежить комфортність та якість життя наших містян", – сказав він.

Юрій Ситник закликав також всіх охочих доєднатися до дискусії експертів, яку щотижня проводить клуб Великий Львів.

"Чекаємо на відгуки та реакцію громадськості, готові до продуктивного діалогу та пошуку реалізації наших напрацювань", – підсумував він.

Нагадаємо, що у жовтні 2020 року у Львові відбулася презентація видання "Великий Львів". Концепцію "Великого Львова" розробили за ініціативи лідера ГО "Великий Львів", а також групи експертів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.