Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори в ОТГ

Понеділок, 10 грудня 2018, 16:52

У грудні на виборах в ОТГ голосуватимуть мешканці з 72 населених пунктів Львівщини

вибори в ОТГ

23 грудня участь у виборах до 5 ОТГ на Львівщині зможуть взяти виборці 72 населених пунктів – це 48,7 тисяч осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як наголосила начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Зоряна Павлів, проголосувати на перших місцевих виборах, які відбудуться 23 грудня 2018 року на Львівщині, зможуть виборці 72 населених пунктів – понад 48,7 тисяч осіб.

Всього у 5 об’єднаних територіальних громадах Львівщини: Радехівській та Бібрській міських, Меденицькій і Лопатинській селищних, а також у Зимновідській сільській ОТГ буде обрано 130 депутатів і п’ятьох голів.

До 12 грудня 2018 року дільничні виборчі комісії зобов’язані надіслати або доставити в інший спосіб кожному виборцю іменне запрошення.

"При виявленні неточностей чи помилок у запрошенні, зверніться із заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців свого району або до дільничної виборчої комісії", – додала Зоряна Павлів.

Додамо, станом на сьогодні на Львівщині об'єдналися40 ОТГ. Останні вибори громад на Львівщині відбулися 25 грудня 2017 року у Кам'янка-Бузькій міській ОТГ та у Мурованській ОТГ. 

Минулоріч Варіанти дослідили, як живе одна із найбільш інвестиційно привабливих ОТГ Львівщини через сім місяців після виборів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.