Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 19 вересня 2019, 18:15

19 вересня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 19 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що у цей день у світі відзначають День народження смайла. Крім того, цього дня православні християни відзначають Михайлове чудо.

Зазначимо, 19 вересня 1982 в 11:44 ранку професор психології Скотт Фалман, відправив колегам електронне повідомлення. У цьому повідомленні він запропонував інтернет-користувачам під час спілкування в мережі використовувати послідовність символів - ":-)" - як маркер для жартівливих повідомлень. Свій вибір вчений пояснив тим, що цей значок схожий на усміхнене обличчя.

Крім цього, 19 вересня, церква вшановує День архістратига Михаїла, а також згадує Михайлове Чудо. В цей день згадується перше чудо архангела Михаїла в Хонах, у місті Колосси, поблизу Ієраполя. У цьому місці стояв храм, а поруч протікало джерело, вода якого була цілющою. Цей храм був зведений на честь Михаїла одним з жителів у подяку за те, що архангел зцілив його дочку чудовою водою від німоти.

Цей запит набрали понад 10 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

– Львів'яни провели акцію протесту з вимогою ввести мораторій на нове будівництво у центрі Львова та відправити виконком у відставку.

– Екс-нардеп Зубач став новим заступником Садового.

– Козловський запропонував Андрію Садовому облаштувати паркінг на площі перед Оперним театром.

– Львівські депутати звернулися до Маркіяна Мальського з вимогою посприяти у призупиненні будівництва цинкового заводу біля Винник.

– Садового зобов'язали закуповувати громадський транспорт з кондиціонерами.

– Львівські депутати відмахнулися від будинку Терлецького.

– Львівські депутати зберегли гранд-парковку Козловського.

– У Львові збудують два нові готелі на Площі Ринок.

– Депутати відкинули ідею спорудження крематорію у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.