Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Зварич

П'ятниця, 22 травня 2020, 13:15

Верховний суд відфутболив коляду судді Зварича

Ігор Зварич

Верховний суд не поновив на посаді екс-суддю Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича.

Про це повідомляє Судовий репортер.

Верховний суд не задовольнив скаргу колишнього голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича щодо його поновлення на посаді.

Зазначимо, у 2012 році Зварича визнали винним у хабарництві, що зафіксували ще у 2008 році, коли в його квартирі знайшли 2 млн грн доларів. Зварич вийшов на волю у 2016 році. Він скористався законом Савченко і три роки в СІЗО йому порахували за шість.

А вже у 2018 році Ігор Зварич подав позов до Верховної ради, оскаржуючи рішення про своє звільнення і вимагаючи поновлення на посаді. У 2018 суди першої та апеляційної інстанції Зваричу відмовили, а Верховний суд зазначив, що процедурні порушення, коли йдеться про порушення суто формальні, взагалі не впливають на дійсність рішення.

Нагадаємо, Варіанти задокументували судове засідання та брифінг по справі поновлення екс-судді Ігоря Зварича у Львівському окружному адміністративному суді.

Стаття Варіантів про феномен Галицького Зварича. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.