Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Середа, 5 серпня 2020, 16:15

Більше 1300 медиків Львівщини інфіковані Covid-19

медичний заклад у Львові

Станом на сьогодні у 1312 працівників медичних закладів області виявили Covid-19.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З початку пандемії на Covid-19 у області інфікувались 1312 медичних працівників, з яких 839 осіб вже одужали, а 17 – померли. У Львові за цей час інфікувались коронавірусом 414 медиків.

За словами керівника управління охорони здоров’я міськради Володимира Зуба, це лікарі, медичні сестри, лаборанти і адміністративні працівники, 14 з яких перебувають на стаціонарному лікуванні, 55 – на самоізоляції, а одна молодша медична сестра померла.

Сьогодні 344 медичних працівників, які захворіли на коронавірусну інфекцію, вже одужали й повернулись до роботи.

Зазначимо, наразі пацієнтів з підозрою на Covid-19 приймають 5 медичних закладів Львова. 

Нагадаємо, з серпня в Україні запрацювавала нова система рівнів епідемічної небезпеки поширення Covid-19. Регіони України поділили на зелену, жовту, помаранчеву і червону зону залежно від рівня заповненості ліжок, кількості тестувань на 100 тисяч громадян, відсотка виявлення хворих і динаміки захворюваності. Слідкувати за введенням зон можна на інтерактивній карті.

Львів та три райони області опинилися у помаранчевій зоні поширення коронавірусу, проте У місті працюватимуть заклади фізичної культури і спорту.

Загалом карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до кінця серпня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.